Fans zijn tevreden met de overwinning van Manchester United

Op Old Trafford won Manchester United zeven keer thuis met een interval van 4 jaar, met een 4-1 overwinning op Newcastle. Het eerste om blij te zijn, is dat Pogba terug in het team is. Zelfs als er veel fans waren die twijfelden aan zijn waarde van miljarden. Maar zijn afwezigheid is een goede indicatie van zijn belang, zelfs met de Lukaku, martial, mata, matić en andere uitstekende spelers, het ontbreken van Pogba Manchester United is als het verliezen van de geest van God, het spel slechter gespeeld, de operatie op het middenveld is erg vloeistof. Maar de terugkeer van Pogba maakte het spel zo mooi dat hij 70 minuten speelde, 2 schoten en 2 kritische passes voltooide, 1 doelpunten scoorde en 1 goede assists had, 64 passes en 54 naar de juiste positie, 3 keer gecomplementeerd en 4 succesvolle veldslagen had. Hij speelde op het middenveld en heeft het spel soepeler en mooier gemaakt. Voetbalshirts kids geeft spelers onbeperkte power.

Ten tweede scoorde de eerste krijgshaft. Dit seizoen speelde Martial 10 keer in de Premier League, scoorde 4 doelpunten en had 2 assists, in de eerste etappe van het nieuwe seizoen schoot hij Jiangong 10 minuten op de bank, tweede naar Swansea, hij scoorde 1 doelpunten op de achterkant van de bank, een 4-0 overwinning thuis, en hij scoorde opnieuw. , en vorige maand speelde hij in een 20-minuten vervanger met Tottenham, en scoorde een winnende goal om Manchester United te helpen 3 punten te pakken. In het geval van de bank lijkt Martial doelpunten te hebben gescoord voor het team, dus de fans plagen, en martial en Lashford werken op de bank. Goedkope Manchester United Tenue Kids om op dit moment trots op de overwinning te zijn.

Natuurlijk, laat Mourinho en Manchester United fans spannender is, Zlatan in de afwezigheid van de grote zes maanden, eindelijk weer aan boord van het veld. In de 77e minuut van de wedstrijd verving hij Martial en werd hij toegejuicht door de hele menigte, en eindigde hij in slechts 10 minuten 15 passes en elke keer als hij de bal pakte, juichten de fans hem toe. In dit verband, Mourinho ook uitgesproken bevestiging, “het is duidelijk dat de terugkeer van de gewonden altijd erg goed zijn, vooral in het geval van Zlatan, nadat hij ernstig gewond was geraakt, zie zijn terugkeer zeer enthousiast zijn.” Het moet gezegd worden dat Manchester United meer dan 3 punten won, het doel van Lukaku en Martial, de terugkeer van Pogba en Zlatan, lijkt een zweem van hun vorige daling in te luiden, opnieuw voor de kampioenen van de impact.Voetbaltenue kids bedrukken, de toekomst aan je voeten.